Snabblån – vanliga frågor

Planerar du att använda ett kontantlån för första gången och ställs av skuldfrågor? Vad frågar de framtida låntagarna vanligtvis? Vad gör oss rädda för att teckna ett kontrakt eller skicka en ansökan? Vi kommer att försöka svara på frågorna i den här artikeln som kan hjälpa dig att besluta att teckna ett låneavtal.

Kom ihåg att större kunskap om finansiella tjänster kan vara mycket fördelaktig för dig och ha en inverkan på huruvida ditt kontantlån ger dig de bästa tillgängliga förutsättningarna.

Hur kontrollerar du din kreditvärdighet?
Är du osäker på om banken är villig att ge dig ett lån av ett visst belopp? Du kan använda kreditvärdighetsräknaren, som finns tillgänglig på vår hemsida. Det är ett helt gratis verktyg som gör att du snabbt kan avgöra om din inkomst kommer att räcka för att få en viss summa pengar. Allt du behöver göra är att ange det belopp som permanent finansierar ditt konto, ange antalet hushållsmedlemmar på gården och ge också indikativt kostnaden för alla månadsavgifter.

Inkomstkälla accepterad av banker
Kontantlånet är tack vare sin höga flexibilitet tillgängligt för personer som har olika inkomstkällor. Båda personer anställda enligt anställningsavtal, kontrakt för specifika uppgifter och mandatkontrakt kan räkna med kredit. För de två sista är det ofta nödvändigt att bekräfta anställningshistoriken.

Banker beviljar också kontantlån till personer som driver egen verksamhet.

Ett positivt kreditbeslut kan också göras av pensionärer som, tack vare sin vanliga inkomst, har hög förtroende från bankerna.

Det bör komma ihåg att för banker är en mindre finansiell risk att ge krediter till personer som kan vittna om permanent anställning och lika inflytande på deras personliga konto.

Kan jag ansöka om ett lån i zlotys samtidigt som jag tjänar pengar utomlands?
Du är anställd utanför landet, men vill du använda de finansiella tjänsterna som finns i Polen? Inte alla banker är villiga att låna i ett sådant fall. Dessutom måste låntagaren uppfylla fler villkor som minskar bankens finansiella risk. Vill du lära dig mer om det? Vi uppmanar dig att kolla hela artikeln som ägnas åt detta ämne.

Bankens erbjudande skiljer sig från rankningsexemplet – varför?
Under besöket till banken erbjöd konsulten dig ett annat erbjudande än det du fick veta genom att spåra rankningen av kontantlån? Vissa tjänster är endast tillgängliga online, så det är värt att ansöka om ett lån elektroniskt. Om banken emellertid erbjuder olika villkor måste du komma ihåg att erbjudandet tillgängligt på vår hemsida är upprättat i enlighet med ett representativt exempel som mottagits från banken. Det bör dock komma ihåg att beräkningarna som gjorts med hjälp av räknaren är exemplifierande och det exakta erbjudandet kommer endast att presenteras utifrån individuella beräkningar efter att ha skickat ansökan.

Rate this post

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *