Smslån bästa & billigaste 2019

Tid visade sig vara en nyckelfråga. Det blev snabbt klart att de som behövde ekonomiskt stöd valde det alternativ som tillät dem att få det så snabbt som möjligt. Därför förminskar man formaliteter till ett minimum – nästan varje snabblån får man utan att behöva visa anställnings- eller lönebevis och utan garanti. Man behöver bara tillgång till Internet för att fylla den elektroniska ansökan, och det enda nödvändiga dokumentet är ID-kortet. En del långivare bestämde sig för att förenkla den redan okomplicerade processen att ansöka om extra pengar genom att möjliggöra tjänster såsom SMSlån.

Som namnet antyder behöver man bara skicka ett sms till det angivna nummret med innehållet som anges av lånegivaren för att ta det. Med retursms får man all information angående godkännande av ansökan och inledande av en procedur, varefter beslutet om beviljande eller ej beviljande av lånet kommer att göras. När verifieringen av ens återbetalningsförmåga är klar kommer man också att få ett meddelande.

Precis som när det gäller kontantlån eller online smslån är möjligheten att ansöka om smslån dygnet runt en stor bekvämlighet. Vanligtvis börjar proceduren strax efter att ens SMS går till systemet. Om detta händer utanför företagets öppettiderna börjar proceduren nästa dag direkt efter öppnandet.

Allt man behöverför att få ett smlån till sitt konto

“Ett SMS räcker för att få lånet för ditt konto” – det här är hur företag som erbjuder denna relativt nya finansiella produkt annonserar sig. I praktiken ser det vanligtvis lite annorlunda ut. Erbjudandet där smslånet är tillgängligt är i allmänhet förberet för kunder som redan har använt företagets tjänster åtminstone en gång och – framför allt – återbetalat sina skulder i tid. När man vill ansöka om lån igen behöver man inte registrera sig på långivarens hemsida en gång till. I stället för att fylla i formuläret skickar man enkelt ett textmeddelande och … man väntar. Oftast fattas beslutet inom ett par minuter.

Ett smslån – vem kan använda det?

Allt beror på företagets egna regler. För det mesta är reglerna samma som för online-lån. Ett smslån är tillgängligt för vuxna som har giltiga ID-kort, har polskt medborgarskap, fast bosättning i Polen, eget bankkonto och ett giltigt mobilnummer och som kan betala tillbaka efter det angivna datumet. Vanligtvis är ett ytterligare villkor den ovannämnda tidiga återbetalningen av åtminstone ett lån i samma företag, men detta är inte alltid regeln.

Kredit via SMS – det är också möjligt

Sloganer som “lån utan inkomst” eller “lån utan intyg” är faktiskt en reklam för lån som man kan få extremt snabbt, utan att lägga fram några andra dokument än ID. Deras belopp brukar inte överstiga 15 000 SEK, men det som kan stödja användningen av detta särsklit alternativ är möjligheten att få en mycket längre återbetalningsperiod än vad som gäller andra lån. Ansökan om ett lån via ett sms ser nästan identiskt ut. Den enda skillnaden är att i vissa fall, istället för att fylla i en anökan online, lämnar man sina kontaktuppgifter på låneföretagets hemsida. Rådgivare eller konsult ringer tillbaka till en inom ett par minuter och ger detaljer om erbjudandet. De nödvändiga formaliteterna hanteras via telefon.

Snabblån via sms – du får det ännu snabbare än ett lån via Internet

Långivarna märkte mycket snabbt ökningen av populariteten för finansiella tjänster utanför banken och bestämde sig för att utnyttja faktum att de definitivt är på väg upp. Firmor som agerar under olika namn men tillhör samma företag började dyka upp som svampar ur jorden. Deras erbjudanden riktas till olika kundgrupper trots att de inte är mycket olika vid första ögonkastet. Praktiskt sagt kan alla hitta rätt variant för sig själva. Detta gäller också personer som inte har en fast inkomst, finns i skuldregistren, och även de som drabbas av problem med kronofogden. Den vanligast valda finansiella produkten är snabblånet. Det är därför inte förvånande att smslån också är väldigt populärt.

Om man redan har använt erbjudandet från ett visst låneföretag och vill ansöka om ytterligare medel igen sparar man tid. Det är inte längre nödvändigt att genomföra procedur som bekräftar att bankkontonummeret i ansökan tillhör en (givetvis om man använder samma konto som för det tidigare lånet). All nödvändig information finns tillgänglig i kundpanelen (man kan hitta där också innehållet i SMS och numret till vilket det ska skickas om man vill ansöka om ett SMSlån). Ens data finns redan i systemet, så det finns inget behov av att skriva in det igen. Man kan få extra pengar ännu snabbare om man ansöker via sms än när man fyller i formuläret via Internet.