Det finns många så kallade erbjudanden på den icke-bankmarknaden. noll lån eller gratis lönedagslån för nya kunder. Annonser på radio, tv eller internet övertygar oss ständigt att vi tar ett snabbt lån utan extra kostnad. Men är det möjligt alls? Vi bestämde oss för att kontrollera vad nolllånen stod ut och hur de faktiskt jobbar.

Att ta ett nolllån är väldigt enkelt. Allt du behöver göra är att tillämpa, och om du uppfyller villkoren som ställts av långivaren får du pengar i det belopp du begärde. Efter slutet av låneperioden ges exakt samma belopp som lånat. Det finns inga dolda kostnader eller ytterligare villkor. Det är dock värt att komma ihåg att inte alla lönedagslån erbjuds gratis – vi kommer att prata om var du ska leta efter lån senare i den här artikeln.

Lån till noll – vad handlar det om?

Låneföretag frestar nya kunder med gratis återförsäljare. Det är för dem en form av marknadsföring och förvärv av nya låntagare.

En person som en gång drar nytta av ett nolllån, kommer troligen att komma tillbaka igen, bara att han måste betala för nästa.
Att bygga ett brett spektrum av kunder som kommer att låna noll är den främsta motivationen för långivare som förbereder sådana erbjudanden. Så du behöver inte oroa dig för några andra dolda avsikter.
Var ska man leta efter noll lån? Jämför erbjudanden!
Vilka företag erbjuder noll lån? Det finns en hel del av dem, bland annat: Vivus, Lendon, Loan Machine eller Filarum (vilket innebär att du kan låna gratis flera gånger, om du självklart inte har rätt kreditvärdighet och oklanderlig historia i databaserna och gäldenärregistren). Pålitliga och beprövade lånföretag listas nedan i tabellen (och i vår ranking av gratis lönedagslån) – där kan du läsa detaljerna om erbjudanden, lära känna mer om en viss långivare och gå in för att skicka in en ansökan.

Alla lån för SEK 0 beviljas online, med ett minimum av formaliteter – hela processen stannar vanligtvis på 15 minuter. Du kan också få pengar på flera minuter.

Vem är nolllånet för? Villkor för att ta emot pengar

Nolllån är uteslutande avsedda för nya kunder. Ett lån, utan kostnad, kommer att ges till en person som bara använder tjänsterna för en viss långivare för första gången.
För att ett lån ska vara 100% gratis är det viktigt att betala det i rätt tid. Att vara sen för att betala dina skulder med upp till en dag kommer att resultera i upplupning av straffränta.
Kampanjer för vanliga kunder
Människor som inte längre kan utnyttja ett nolllån borde följa marknadsföringsföretagens lån. Det finns attraktiva erbjudanden för vanliga kunder, dessutom – många långivare på efterföljande betalningsdag online ger gynnsamma rabatter, lojalitetspoäng eller extra bonusar. De får inte lån för noll, men de kan räkna med lite lägre kostnader.

Lån gratis

De så kallade nolllånen är verkligen lätt tillgängliga på den polska finansmarknaden. Du behöver inte ta lån, betala ränta, oroa sig för låg kreditvärdighet … Skicka bara in en låneansökan till PLN 0 och betala tillbaka till tiden. När det gäller små belopp och nödsituationer är det en riktigt bra lösning!

4.6 (91.43%) 14 votes

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *