Innehavare för gäldenärer. Vad ska man göra för att få extra pengar?

Du har obetalda ekonomiska skyldigheter och du vet inte var du ska få pengarna från? Det finns situationer som kräver extra pengar. Vi rekommenderar dig om lönedagslån ligger inom räckhåll.

Vid varje begäran begär lånebolagen din kreditvärdighet. Om du är i skuld har du verkligen ett lågt kreditbetyg, vilket innebär att du kan ha problem med att skaffa ett annat lån. Detta är dock inte omöjligt. Rimliga beslut och en målinriktad sökning efter ett företag som erbjuder löneförskott kommer säkert att hjälpa till. Kontrollera vilka steg du ska ta för att få extra pengar.

Undantag för skuldsättning, dvs utan incheckning

Din nuvarande skulder hindrar dig från att nå de flesta företag på marknaden? Du kan se igenom dem i det största registret över gäldenärer: Kreditinformation Base? Innan du lämnar pengar har långivaren en laglig skyldighet att kontrollera om du kommer att kunna betala tillbaka lånet.

Varför händer detta? Långivarna får en tydlig signal: denna kund betalar inte skulder i tid. Om kredithistoriken är korrekt byggd, dvs. du betalar löpande eller kreditförpliktelser regelbundet, behöver du inte oroa dig för att skriva in negativ information i sådana databaser.

Så vad ska du göra? Leta efter erbjudanden från låneföretag som inte kontrollerar. Vi har kontrollerat vilka företag som närmar sig kreditvärdighet lättare – de tillåter inkomster eller inte använder informationen i kreditinformationsbyråns databas.

Avbetalningslån som ett alternativ till lönedagslån?

Om din ekonomiska situation är riktigt dålig bör du fokusera på att spendera minst pengar varje månad och sträva efter att optimera din hembudget. Tempters för skuldsatta människor har ett enkelt alternativ och det är ett avdragslån.

Vilka är fördelarna med denna lösning? Du kommer att ha en lättare månatlig avbetalning och mindre stress på grund av pågående förpliktelser. Och nackdelarna? I det långa loppet kommer du förmodligen bara ge bort mer pengar.

Hållare för skuldsatta med säkerhet
Vissa icke-bankföretag ger dig lån, men om du betalar för det. Din garant (överlevande) kommer att ta tillbaka återbetalningen av den finansiella skulden om du inte kan ge bort pengarna. I denna situation har överlevaren rätt att kräva sina skulder från dig.

Om du är ägare till bilen – du är registrerad i registreringsbeviset – du kan också ansöka om billån. En sådan tjänst erbjuds av många online-låneföretag. Genom att teckna ett låneavtal accepterar du villkoret att om skulden inte återbetalas kommer bilen att ge säkerheter för långivaren. Beloppet av lånet beror på bilens värde.

Kom ihåg att komma ikapp
Små ad hoc-åtgärder, som i slutändan leder till att lugna din ekonomiska situation, är mycket lönsamma. Tänk på vad du kan göra för att göra det lättare för dig att komma ur skulden?

Ange små förpliktelser – stäng dina kreditgränser vid banken, avboka din betalning med ett kreditkort, betala räkningar som är små och lätta att stänga
Försök att få ett extra jobb – en extra inkomstkälla kommer att “sätta din ekonomiska situation nere” till vertikal. Om du inte har råd att tjäna pengar kanske det är dags att prata med chefen om ökningen? Förbered starka argument för att prata om detta ämne
Utnyttja online kurser för skuldsatta människor – online guider publiceras för att hjälpa dig att förstå mekanismen där du kom upp och vägleda dig hur du kommer ut ur det
Konsolidera lån och krediter – kombinera dina skulder till en med en mindre, lättare avbetalning
Som du kan se får du extra pengar även i en svår ekonomisk situation, när du är i skuld kan det vara tungt men det är inte omöjligt. Nå för produkter som lönelån för gäldenärer, avbetalningslån eller lån med garant, och dina planer blir enklare att genomföra.

4.5 (90%) 4 votes

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *